top of page

Wix.com’s privatlivspolitik

Gældende fra 3. marts 2024

Velkommen til Wix.com’s privatlivspolitik!

1. Læs det følgende grundigt igennem

Hos Wix.com værner vi meget om vores besøgendes og brugeres privatliv. Derfor har vi i denne privatlivspolitik (”Privatlivspolitik”) beskrevet, hvordan vi hos Wix.com Ltd. og vores associerede selskaber verden over (”Wix”, ”vi”, ”vores” eller ”os”) indsamler, bruger og deler dine personoplysninger og samtidig vil vi gerne forklare, hvilke rettigheder du har i forhold til dine personoplysninger.

Privatlivspolitikken er gældende for alle Wix brugere, herunder ikke-registrerede brugere, registrerede brugere og plus-brugere (samlet kaldet ”Brugere”, ”du” eller ”din”) samt for alle Wix tjenester, herunder vores hjemmesider (inklusive www.wix.com og underdomæner, ”Hjemmesiden”), webapplikationer (”Wix apps”), mobilapplikationer (”Mobilapps”) og relaterede tjenester (samlet kaldet ”Tjenesterne”). Det er ikke hensigten med privatlivspolitikken hverken at tilsidesætte de betingelser, der måtte være i en aftale, du har med os eller eventuelle rettigheder, som du måtte have i forhold til anden gældende lovgivning om privatliv.

Sørg for at læse vores politik, inden du tilgår eller bruger vores Tjenester og vær sikker på, at du forstår, hvordan vi behandler dine Personoplysninger.  Hvis du har læst og forstået vores Privatlivspolitik, men ikke kan erklære dig enig i måden, vi gør det på, skal du omgående afbryde din brug af vores Tjenester og forlade platformen.  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedr. privatlivspolitikken, bedes du kontakte os her (på engelsk)

#SåNemtErDet

I politikken beskriver vi vores praksis omkring behandling af Personoplysninger. Vi fortæller, hvilke oplysninger, vi indsamler om vores Brugere, hvad vi gør med dem, hvordan vi deler dem og hvilke rettigheder, du har i denne forbindelse.

Når du tilgår eller bruger vores Tjenester, bekræfter du, at du har læst Privatlivspolitikken.

2. Hvilke ‘Personoplysninger’ indsamler vi?
2.1. Brugeroplysninger:

Før vi kan tilbyde dig vores Tjenester, skal vi indsamle Personoplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person (”Personoplysninger”). Vi indsamler de oplysninger, du udleverer til os, når du bruger vores Tjenester såvel som fra andre kilder. Her er de typer personoplysninger, vi indsamler om dig:

  1. Oplysninger du giver os: Når du registrerer dig som Bruger af vores Tjenester, tilmelder dig ethvert Wix event, abonnerer på vorees blog(s) eller nyhedsbrev(e), køber og/eller registrerer domænenavne, bruger nogen af vores Tjenester; og/eller når du kontakter os direkte via en hvilken som helst kommunikationskanal (f.eks. opretter en sag hos Wix support, e-mail), giver du os oplysninger såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger (for Brugere med Betalingstjenester), oplysninger, du nævner i din kommunikation med os og med andre brugere på vores platform, og Personoplysninger, der står på indscannede ID-papirer (f.eks. ID-kort, kørekort, pas eller officielle dokumenter om virksomhedsregistrering). 

  2. Oplysninger vi indsamler, når du bruger vores Tjenester: Når du besøger, downloader og/eller bruger vores Tjenester, kan vi indsamle aggregerede Personoplysninger om brug af platformen som f.eks. Besøgendes og Brugeres browsing- og ‘klikhistorik’ på Tjenesterne, heat maps og scrolling-aktivitet, ikke-identificérbare Personoplysninger om den Besøgendes eller Brugerens enhed, operativsystem, internet browser, skærmopløsning, sprog og tastaturindstillinger, internetudbyder, referencesider/udgangssider, dato/tidsstempel osv.

  3. Oplysninger vi indsamler fra andre kilder: Vi kan modtage Personoplysninger om dig fra tredjepartskilder som f.eks. i) sikkerhedstjenester, tjenester, der arbejder med at afsløre og forebygge svindel og eventuelt assisterer os med at screene brugere, der kan sættes i forbindelse med svindel, ii) sociale medieplatforme. Vi kan modtage Personoplysninger fra tjenester, hvor du logger ind via dine sociale medier (f.eks. dit brugernavn eller andre profiloplysninger og Personoplysninger) og i nogle tilfælde indsamler vi Personoplysninger fra firmaer, der arbejder med lead-generering, så vi kan forbedre vores tjenester, iii) reklamebureauer og markedsføringspartnere med henblik på at observere, styre og måle vores reklamekampagner.

#SåNemtErDet

Vi indsamler Personoplysninger med det formål at kunne tilbyde vores Tjenester.

Personoplysningerne kommer fra dig, når du besøger eller bruger vores Tjenester, fra automatisk indsamling samt fra andre kilder.

2.2. Brugere af brugeres personoplysninger:

Vi kan også indsamle Personoplysninger om besøgende og brugere på vores Brugeres hjemmesider eller brugere af deres tjenester (“Brugere af Brugere”, “Users-of-Users”) udelukkende for og på vegne af vores Brugere (som er beskrevet i afsnit 6 nedenfor).

2.3. Oplysninger i jobansøgninger til Wix

Vi indsamler også oplysninger der sendes til os, når folk søger en stilling hos Wix (“Ansøgere”), når de søger en hvilken som helst ledig stilling, som er opslået på https://www.wix.com/jobs, pr. e-mail eller på anden vis (som beskrevet i vores Privatlivspolitik for Jobansøgere (på engelsk)).

3. Hvorfor indsamler vi sådanne Personoplysninger?

Vi bruger dine Personoplysninger til følgende formål:

  1. for at kunne tilbyde vores Tjenester;

  2. for at kunne videreudvikle, tilpasse, udvide og forbedre vores Tjenester på baggrund af vores Brugeres fælles og personlige præferencer, erfaringer og udfordringer;

  3. for løbende at kunne tilbyde kundeservice og teknisk support til vores Brugere;

  4. for at kunne kontakte vores Brugere med generelle eller individuelle servicerelaterede meddelelser og salgsfremstød (se afsnit 8 nedenfor);

  5. for at kunne opdatere, udvide og analysere vores registre og identificere nye kunder;

  6. for at kunne facilitere, sponsorere og tilbyde konkurrencer, events og salgsfremstød, fastlægge deltageres berettigelse, føre tilsyn med præstation, kontakte vindere og uddele præmier og fordele;

  7.  for at analysere vores præstations- og marketingaktiviteter;

  8. for at skabe aggregerede statistisk data og andre aggregerede og/eller udledte informationer, som vi eller vores forretningspartnere kan benytte til at tilbyde og forbedre vores respektive tjenester;

  9. for at kunne tilbyde dig professionel hjælp, når du beder om det;

  10. for at kunne forbedre vores datasikkerhed og muligheder for forebyggelse af svindel; og

  11. for at kunne overholde gældende lovgivning og regler.

Vi kan anvende teknikker såsom “maskinlæring” (Europæisk lovgivning omtaler dette som “automatisk beslutningstagning”), til at hjælpe os med at forbedre vores tjenester. Når vi anvender maskinlæring kan der enten; (i) stadig være et menneske involveret i processen (som derfor ikke er fuldt automatiseret); eller (ii) anvendes maskinlæring på måder, som ikke har indvirkning på privatlivet af betydning (f.eks. omorganisering af, hvordan applikationer vises, når du besøger Wix App Market). Vi kan også anvende maskinlæring til at hjælpe os med at overvåge, identificere og suspendere konti, der sender spam, eller som er engageret i andre krænkende eller ulovlige aktiviteter.

Vi bruger dine Personoplysninger til formålene som beskrevet i afsnit 3, hvor:

  1. vores brug af dine Personoplysninger er nødvendig for opfyldelsen af en aftale med dig eller for at træffe foranstaltninger med henblik på at kunne indgå en aftale med dig (f.eks. at kunne tilbyde dig en hjemmesidebygger eller at kunne tilbyde dig kundesupport og teknisk hjælp);

  2. vores brug af dine Personoplysninger er nødvendig for, at vi kan overholde de relevante juridiske eller myndighedsbestemte forpligtelser, vi måtte have; eller

  3. vores brug af dine Personoplysninger er nødvendig, for at vi kan understøtte berettigede forretningsmæssige formål (f.eks. for at kunne identificere tekniske problemer og dermed vedligeholde og forbedre vores tjenester og Wix effektivitet) under den forudsætning, at oplysningerne bruges på en måde, som er proportional, og hvor der tages hensyn til dine privatlivsrettigheder.

#SåNemtErDet

Vi bruger de Personoplysninger, vi indsamler om dig, til at kunne tilbyde dig vores Tjenester og gøre dem bedre og mere sikre.

Vi indsamler og bruger også Personoplysninger med henblik på at kunne kontakte vores Brugere og for at kunne overholde den lovgivning, vi er underlagt.

4. ​Sådan deler vi dine personoplysninger
4. ​Sådan deler vi dine personoplysninger

Vi kan dele dine Personoplysninger med andre tjenesteudbydere eller andre (eller tillade dem adgang til oplysningerne) på følgende måder og i følgende tilfælde:

Tredjepartstjenesteudbydere: Wix samarbejder med en række udvalgte tjenesteudbydere, hvis tjenester og løsninger supplerer, muliggør og forbedrer vores egne tjenester. Tjenesterne omfatter hosting og samplacering af servere, levering af kommunikation og indhold (såkaldte CDN-tjenester), data- og cybersikkerhedstjenester, fakturerings- og betalingstjenester, domæneudbydere, tjenester vedr. forebyggelse og afsløring af svindel, webanalysetjenester, e-maildistribution og overvågningstjenester, sessionsregistrering og fjernadgangstjenester, måling af effekt, dataoptimerings- og markedsføringstjenester, indholdsudbydere samt vores juridiske og økonomiske rådgivere (samlet “Tredjepartstjeneste(r)”).

Wix kan dele følgende kategorier af Personoplysninger med Tredjepartstjenester, såfremt det tjener et forretningsformål:

  • Identificerende oplysninger, herunder navn, alias, adresse, entydigt ID, online identificerende oplysninger, IP-adresse, e-mailadresse, kontonavn eller andre identificerende oplysninger.
     

  • Kommercielle Personoplysninger, herunder Personoplysninger omhandlende købte, erhvervede eller overvejede produkter eller tjenester.

4.1.

#SåNemtErDet

Vi kan dele Personoplysninger fra vores Brugere og Brugere af Brugere med forskellige tredjeparter, herunder visse tjenesteudbydere og retshåndhævende myndigheder.

Personoplysninger deles alene i overensstemmelse med bestemmelserne i denne privatlivspolitik.

Retshåndhævelse, Juridiske anmodninger og pligter: Wix kan offentliggøre eller på anden måde tillade adgang til enhver af dine Personoplysningers kategorier, som de er beskrevet i denne Privatlivspolitik, i overensstemmelse med en retslig anmodning, såsom en stævning, retsforhandlinger, ransagningskendelse eller retskendelse, eller i overensstemmelse med gældende lovgivning, hvis vi er i god tro om, at lovgivningen kræver, at vi gør det, uanset om du modtager varsel eller ej.

4.2.

Beskyttende rettigheder og sikkerhed: Wix kan dele enhver af dine Personoplysningers kategorier som beskrevet i denne Privatlivspolitik, hvis vi er i god tro om, at dette vil hjælpe med at beskytte Wix' rettigheder, ejendom eller medarbejderes sikkerhed, enhver af vores Brugere, enhver Bruger af Bruger eller ethvert medlem af offentligheden, uanset om du modtager varsel eller ej.

4.3.

Wix datterselskaber og associerede selskaber: Vi kan dele dine Personoplysninger internt med vores gruppe af virksomheder til formålene beskrevet i denne Privatlivspolitik. For eksempel kan vi dele dine Personoplysninger med Wix.com Inc., vores USA-baserede datterselskab, mens vi faciliterer og stiller vores Tjenester til rådighed for dig (og dine Brugere af Brugere).

Deling af Personoplysninger af Wix' datterselskaber og associerede selskaber i Den Europæiske Union, Det Forenede Kongerige og Schweiz med Wix' datterselskaber placeret uden for disse områder vil kun ske via en godkendt overførselsmekanisme, såsom de relevante standardkontraktbestemmelser ("Standard Contractual Clauses" (SCC)).

4.4.

I forbindelse med en ændring i selskabsledelsen: Ydermere, hvis Wix eller en af dets associerede selskaber gennemgår en ledelsesændring, inklusive gennem fusionering, erhvervelse eller opkøb af væsentlige aktiver, kan dine Personoplysninger blive delt med de deltagende parter i en sådan begivenhed.

4.5.

Efter dit påbud herom: Med Wix-Tjenesterne kan du, gennem forskellige teknikker, engagere og anskaffe forskellige tredjepartstjenester, produkter og værktøjer til forbedring af dine hjemmesider på computer og mobil, inklusive, uden begrænsning, applikationer og widgets, der tilbydes til dig af tredjeparter gennem Wix-Hjemmesiden (inklusive Wix App Market), betalingsudbydere til e-handel, designere fra tredjepart, der kan hjælpe dig med din hjemmeside med videre (samlet  “Tredjepartstjenester”). Hvis du vælger at interagere med sådanne Tredjepartstjenester, kan de få adgang til og behandle dine Brugere af Brugeres Personoplysninger, som er indsamlet gennem dine hjemmesider på computer og mobil. For eksempel:

a) Framed Pages: vores Tjenester kan gøre det muligt for dig at integrere Tredjepartstjenester direkte på din hjemmeside på computer eller mobil, såsom via teknikker til framing af hjemmesider for at understøtte indhold til eller fra Tredjepartstjenester eller andre parter (“Frames”). I disse tilfælde kan Tredjepartstjenester indsamle Personoplysninger fra dine Brugere af Brugere
.

b) App Market-udviklere: Vi tillader tredjepartsudviklere (“Tredjepartsudvikler(e)”) at udvikle og tilbyde deres applikationer via Wix App Market (“Tredjepartsapp(s)”) til Brugere, som du måtte integrere i dine hjemmesider på computer eller mobil. Hver Tredjepartsudvikler er bundet af Partneraftalen for Wix App Market, der blandt andet begrænser de måder en udvikler kan få adgang til, dele og bruge de Personoplysninger du og/eller dine Brugere af Brugere giver dem. 
 

c) Sociale medier-funktioner: Vores Tjenester kan gøre det muligt for dig at integrere visse Sociale medier-funktioner, widgets og single sign on-funktioner, såsom “Facebook Connect,” eller “Google Sign-in” (“Sociale medier-funktioner”) i dine hjemmesider på computer eller mobil. Disse Sociale medier-funktioner kan indsamle visse Personoplysninger fra dine Brugere af Brugere, såsom identifikatorer, inklusive navn, alias, unikke personnummer, online identifikator, internet protokol-adresse, e-mailadresse eller andre lignende identifikatorer. Sociale medier-funktioner hostes enten af en tredjepart eller direkte på vores Tjenester. 
 

Bemærk venligst, at i de ovenfor listede eksempler i dette afsnit 4.6, fungerer Wix udelukkende som en mellemliggende platform, der gør det muligt for dig at tilvejebringe sådanne Tredjepartstjenester (inklusive, men ikke begrænset til, Tredjepartsudviklere, Tredjepartsapps og Sociale medier-funktioner), med hvilke du interagerer direkte og efter eget skøn. I denne henseende fungerer Wix som en tjenesteudbyder for dig, og videregiver oplysninger til Tredjepartstjenester på dine vegne. Wix vil kun dele dine Brugere af Brugeres Personoplysninger med Tredjepartstjenester efter dine instruktioner eller med din tilladelse og er ikke, og skal ikke på nogen måde være, ansvarlig for sådanne Tredjepartstjenesters behandling af sådan Personoplysninger, eller være ansvarlig dertil.

Wix styrer ikke og er ikke ansvarlig for nogen Tredjepartstjenesters handlinger eller politikker, og din brug af enhver Tredjepartstjeneste er på eget ansvar. Vi opfordrer dig til at gennemgå enhver Tredjepartstjenestes privatlivspolitik, og bede en sådan Tredjepartstjeneste om forklaring på eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med valget om at installere og/eller bruge deres tjenester.

4.6.

5. Hvor gemmer/behandler vi dine personoplysninger?

Wix behandler data om individer i hele verden og kan føre dine Personoplysninger ud af dit land. Din sikkerhed, fortrolighed og dit privatliv er vores førsteprioritet, og derfor gennemfører Wix en godkendelsesprocess, der indebærer en vurdering af privatlivslovgivningen i disse lande, for at bekræfte, at deres lovgivning om databeskyttelse er stærk.

5.1.

Brugers persondata styres af Wix.com Ltd. i Israel, som Den Europæiske Kommission betragter som et land, der giver et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af Personoplysningerne for personer bosiddende i EU's medlemsstater (se her).

5.2.

Hvis du er i Europa, Det Forenede Kongerige eller Schweiz, når vi overfører dine Personoplysninger til en lokation uden for Europa, vil vi sikre os, at (i) der er et niveau af beskyttelse, som anses for tilstrækkeligt af Europa-Kommissionen, eller (ii) at de relevante standardkontraktbestemmelser er til stede (det vil sige det gældende modul af standardkontraktbestemmelserne til overførsel af persondata til tredjelande i overensstemmelse med forordning (EU) 2016/679 af Det Europæiske Parlament og Europarådet af den 4. juni 2021, som tilgængelig her, og ICO’s tillæg til international dataoverførsel (International Data Transfer Addendum) til Europa- Kommissionens standardkontraktbestemmelser version B1.0, der trådte i kraft den 21. marts 2022, som revideret under Paragraf 18 af dens Obligatoriske Bestemmelser).


 

Når Wix overfører  Personoplysninger fra EU til et tredjeland, som Den Europæiske Kommission har fundet ikke vil beskytte dine data i tilstrækkelig grad, vil Wix sikre, at der er taget yderligere foranstaltninger til overholdelse af Europæisk databeskyttelseslovgivning.

5.3.

#SåNemtErDet

Vi kan selv eller i samarbejde med vores associerede selskaber og tjenesteudbydere opbevare og behandle personoplysninger i USA, Europa, Israel eller andre jurisdiktioner.

 

Wix’ udbydere af dataopbevaring er kontraktuelt forpligtede til at beskytte og holde dine data sikre.

Det betyder blandt andet, at Wix vil sikre, at der er et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse eller at den relevante Standard Contractual Clauses anvendes til internationale overførsler af dine EU-brugeres data.

Privacy Shield-ordningen: Wix og dets associerede selskaber, inklusive DeviantArt Inc. deltager i, og har dokumenteret deres overholdelse af den juridiske ramme for EU-US Privacy Shield Framework og Swiss-U.S.  Privacy Shield Framework. Find ud af mere om Privacy Shield Framework ved at besøge USA's  handelsministeriums Privacy Shield-liste her.

I forbindelse med Personoplysninger, der modtages eller overføres i overensstemmelse med Privacy Shield Framework, er Wix.com omfattet af USA's  føderale handelskommissions (FTC) regulative bestemmelser. I overensstemmelse med principperne i Privacy Shield forpligter Wix sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine persondata. Borgere i EU eller Schweiz, der har spørgsmål til eller vil klage over vores Privacy Shield-politik, bør først kontakte os på: Privacy@wix.com.

Wix.com har yderligere forpligtet sig til at henvise uafklarede klager over Privacy Shield til en ekstern udbyder i konflikthåndtering placeret i Amerikas Forenede Stater. Hvis du ikke modtager rettidig bekræftelse på din klage fra os, eller hvis du ikke mener vores behandling af din klage er fyldestgørende, kan du - under visse forhold som beskrevet på Privacy Shield-hjemmesiden - påberåbe dig bindende voldgiftsmægling, når andre forsøg på at løse klagen er blevet udtømt. Hvis du har en uafklaret bekymring, vedrørende privatliv eller brug af data, som vi ikke har behandlet tilfredsstillende, bedes du kontakte vores amerikanske tredjepartsudbyder af klagebehandling på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request for at få mere information eller indgive en klage.  Ydelsen leveres uden omkostninger for dig.

5.4.

For at undgå tvivl er Wix ikke afhængig af Privacy Shield som en mekanisme til overførsel af persondata, der er beskyttet af GDPR. På nuværende tidspunkt er Wix udelukkende afhængig af andre overførselsmekanismer, som beskrevet ovenfor, såsom SCC eller en tilstrækkelig beslutning.

6. Users-of-Users
6. Personoplysninger tilhørende ‘Brugere af Brugere’

Wix kan alene på vores Brugeres vegne og efter deres skøn indsamle, gemme og behandle visse Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere (”Oplysninger om Brugere af Brugere”). Hver enkelt bruger kan f.eks. importere deres e-mailkontakter fra en tredjepartstjeneste såsom Gmail eller på anden måde indsamle og håndtere kontakter via deres Bruger-hjemmeside. Sådanne kontakter gemmes hos Wix på Brugerens vegne.

I denne forbindelse fungerer Wix som ”Databehandler” og ikke ”Dataansvarlig” (begge udtryk er defineret i EU’s databeskyttelsesforordning (”GDPR”)) i forhold til personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere
.

Brugere, som administrerer og driver sådanne Bruger-hjemmesider fungerer som ”Dataansvarlig” i forhold til Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere og er ansvarlige for overholdelse af alle love og regler, som måtte gælde for indsamling og administration af sådanne Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere, herunder al privatlivs- og databeskyttelseslovgivning for alle relevante områder.

Behandlingen af Personoplysninger fra Brugere af Brugere skal ske inden for Den Europæiske Unions territorium, i Israel eller et tredjeland, territorium eller en eller flere specifikt angivne sektorer i det tredjeland, hvor EU-kommissionen har besluttet, at et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse er sikret, og at en sådan behandling og overførsel vil ske i overensstemmelse med tillægget til databehandling (Data Processing Addendum) - Brugere (“DPA”). En hvilken som helst overførsel til og Databehandling i et tredjeland uden for Den Europæiske Union, som ikke sikrer et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse i overensstemmelse med EU-kommissionen, skal gennemføres gennem en godkendt overførselsmekanisme, som beskrevet i DPA.

Du bærer ansvaret for sikkerheden, integriteten og den godkendte brug af Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere. Du er endvidere ansvarlig for indhentning af samtykke, tilladelse og tilsikring af den registreredes eventuelle rettigheder og udstedelse af rimelige varsler i forbindelse med indsamling og brug af sådanne Personoplysninger.

Wix har ikke mulighed for at yde juridisk bistand til Brugere vedr. brug af Brugere af Brugeres Personoplysninger, men vi anbefaler, at alle Brugere offentliggør og vedligeholder udtømmende og fyldestgørende privatlivspolitikker på deres Bruger-hjemmesider, som er i overensstemmelse med gældende lovgivning, og at alle Brugere af Brugere læser disse privatlivspolitikker og skal bekræfte, at de forstår, og i det omfang loven kræver det, giver deres samtykke. 

Hvis du ønsker yderligere information om, hvordan Wix håndterer Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere (hvilket kan være relevant i forhold til frister du giver eller samtykker du modtager fra Brugere af Brugere), kan du læse mere i afsnit 4, 12 og 13.

Læs følgende, hvis du er besøgende, bruger eller kunde hos nogen af vores Brugere: Wix har ingen direkte relation til Brugere af Brugere, hvis personoplysninger vi behandler. Hvis du er besøgende, bruger eller kunde hos nogle af vores Brugere og har spørgsmål vedr. dine Personoplysninger, bedes du kontakte disse Brugere direkte. Hvis du f.eks. ønsker at anmode om adgang til, vil rette, tilføje eller slette unøjagtige Personoplysninger, som Wix behandler på vegne af Wix Brugere, bedes du rette din henvendelse til den relevante Bruger (som i forhold til disse oplysninger fungerer som ”Dataansvarlig”). Hvis Wix Brugere anmoder Wix om at fjerne Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere, svarer vi normalt på sådanne henvendelser inden for en rimelig tid efter en bekræftelse heraf og i overensstemmelse med gældende lovgivning (f.eks. tredive (30) dage i henhold til GDPR). Medmindre vi bliver bedt om andet af vores Bruger, opbevarer vi Personoplysningerne tilhørende Bruger af Bruger i en periode som beskrevet i afsnit 12 nedenfor.

#SåNemtErDet

Wix har lov til at indsamle og behandle personoplysninger om Brugere af Brugere.

Vi gør det alene på vores Brugeres vegne og efter deres skøn.

​Vores Brugere er alene ansvarlige for Personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere, herunder for lovligheden, sikkerheden og integriteten i forhold til oplysningerne.

 

Wix har ingen direkte relation til Brugere af Brugere. Hvis du er en Bruger af Bruger, bedes du kontakte ejeren af Wix-hjemmesiden direkte.

7. Brug af cookies og andre tredjepartsteknologier
7. Brug af cookies og andre tredjepartsteknologier

Vi og vores Tredjepartsudbydere bruger cookies og andre lignende teknologier (”Cookies”) for at kunne tilbyde vores Tjenester og sikre funktionen heraf, for at kunne analysere vores arbejde og markedsføringsaktiviteter og for at gøre din oplevelse til en personlig oplevelse.

Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies og lignende teknologier og hvordan du selv kan styre brugen af dem i vores Cookiepolitik.

Bemærk, at vi ikke ændrer vores praksis, hvis vi får en ”Do Not Track”-anmodning fra HTTP-headeren i en browser eller mobilapp. Dog tillader de fleste browsere, at man selv kan bestemme, hvilke cookies, man vil acceptere og viser, hvordan man fjerner dem. De fleste browsere kan indstilles til at fortælle dig, hvis der optræder cookies. Man kan også vælge at blokere cookies i sin browser.

#SåNemtErDet

Vi og visse tredjepartstjenester bruger muligvis cookies og lignende tracking-teknologier i vores tjenester.

​Disse teknologier anvendes mest af hensyn til stabilitet, sikkerhed, funktionalitet, performance samt til markedsføring.

8. Kommunikation fra Wix
8. Kommunikation fra Wix
8.1. Markedsføringsmeddelelser

Vi kan bruge dine Personoplysninger til at sende markedsføringsindhold og meddelelser til dig via e-mail, sms, notifikationer på vores platform, marketingopkald og andre former for kommunikation fra Wix eller vores samarbejdspartnere (som handler på vegne af Wix) via disse kanaler.

Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføringsindhold eller opringninger, kan du til enhver tid give Wix besked herom eller følge vejledningen til, hvordan du bliver afmeldt fra listen eller siger ”nej tak”. Vejledningen finder du i den markedsføringskommunikation, du modtager fra os.

#SåNemtErDet

Vi kan sende markedsføringsindhold til dig.

Du kan nemt fravælge at modtage markedsføringsindhold ved at kontakte os eller selv framelde det.

Vi kan også sende meddelelser og indhold til dig vedr. vores tjenester eller fakturering. Du har ikke mulighed for at fravælge denne type meddelelser.

8.2. Meddelelser vedr. Tjenester og Fakturering

Wix kan også kontakte dig med vigtige oplysninger om vores Tjenester eller din brug heraf. Vi kan f.eks. sende dig en besked (via en af de tilgængelige kanaler), hvis én af vores Tjenester er midlertidigt ude af drift pga. vedligehold; svare på en supporthenvendelse eller e-mail; sende påmindelse eller advarsel om forestående eller forsinkede betalinger for vores aktuelle eller forestående abonnementer; fremsende klager vedr. misbrug på din hjemmeside eller vi kan give dig besked om større ændringer i vores Tjenester.

Det er vigtigt, at du altid kan modtage sådanne meddelelser. Det er årsagen til, at du ikke kan fravælge at modtage meddelelser vedr. Tjenester og Fakturering, medmindre du ikke længere er Wix-bruger (hvilket du kan gøre ved at deaktivere din konto).

9. Dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger
9. Dine rettigheder i forhold til dine ‘Personoplysninger’

Wix mener det er bydende nødvendigt, at alle Wix-brugere har kontrol over deres Personoplysninger. Derfor kan du have ret til at anmode om adgang til, modtage en kopi af, opdatere, ændre, eller slette, overføre visse Personoplysninger til en anden tjeneste, begrænse eller gøre indsigelse mod visse anvendelser af dine Personoplysninger (for eksempel til direkte marketingformål) afhængigt af, hvordan du bruger Wix-tjenesterne. Ydermere, når vi henholder os til dit samtykke til behandling af dine Personoplysninger (for eksempel til direkte marketing), kan du trække dit samtykke tilbage når som helst, og en sådan tilbagetrækning vil derefter træde i kraft.

Brug af en eller flere af disse rettigheder vil ikke resultere i en ekstra opkrævning fra Wix, og Wix vil fortsætte med at yde samme serviceniveau.

Hvis du er Wix-bruger, kan du selv tilgå og ændre de fleste Personoplysninger direkte fra din konto, eller via online formularer, stillet til rådighed af Wix (som beskrevet nedenfor). Du kan også gøre din ret gældende ved at sende din anmodning til privacy@wix.com, sende et brev til Wix.com, 40 Namal Tel Aviv st., Tel Aviv 6350671, Israel, eller ved at kontakte vores kundeservice. Når vi har modtaget din anmodning, er det muligt, at vi vil bekræfte din identitet før anmodningen efterkommes. Det gør vi for at beskytte dit privatliv og sikkerhed.

Før vi efterkommer din anmodning, beder vi sandsynligvis om yderligere oplysninger, så vi kan bekræfte din identitet og sørge for en sikker proces. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr, såfremt der er lovhjemmel dertil (hvis din anmodning f.eks. er ubegrundet eller overflødig).

Du har ret til at klage til din lokale datatilsynsmyndighed (men vi anbefaler naturligvis, at du kontakter os først).

Hvis du er Wix-bruger og du ønsker at modtage en kopi af, få adgang til og/eller ønsker at anmode os om at rette i dine Personoplysninger, som opbevares hos os (enten dine eller dine Brugere af Brugeres), eller hvis du ønsker at anmode om en liste over hvilke af dine Personoplysninger (hvis nogen), vi videregiver til tredjeparter med henblik på direkte markedsføring, bedes du følge vejledningen, som du finder i disse artikler fra vores Help Center: “Privacy: Retrieving Your Wix Account Data” (Privatliv: Hent dine data fra din Wix-konto) eller “Privacy: Permanently deleting your Wix Account” (Privatliv: Permanent sletning af din Wix-konto). Du kan også sende din anmodning til Wix.com, 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv 6350671, Israel. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning så hurtigt som muligt (medmindre vi har brug for yderligere information fra dig, for at kunne hjælpe dig) under hensyntagen til juridiske og acceptable overvejelser.

Bemærk, at permanent sletning af din Wix-konto betyder, at du sletter alle dine Personoplysninger fra Wix’ databaser. Når du er færdig med denne proces, kan du ikke længere bruge nogen af dine Wix-tjenester, din konto og al tilknyttet data slettes permanent og Wix vil ikke på et senere tidspunkt kunne genoprette din konto eller hente dine Personoplysninger. Hvis du på et senere tidspunkt kontakter Wix Support, vil systemet ikke genkende din konto og vores supportmedarbejdere vil ikke kunne lokalisere den slettede konto.

#SåNemtErDet

Når det kommer til dine Personoplysninger, som opbevares hos os, har du ret til at: tilgå, modtage en kopi af, opdatere, ændre eller slette Personoplysningerne, få overført oplysningerne (i visse tilfælde) begrænse, eller gøre indsigelse imod visse anvendelser af dine Personoplysninger, trække dit tidligere afgivne samtykke til behandling tilbage.

 

Du skal blot kontakte os via e-mail eller gennem vores kundeservice-team, eller hvor muligt, udfylde vores formular til formålet.

 

Du kan også rette og/eller opdatere dine Personoplysninger på din brugerkonto, hvis du har en.

 

Du kan også slette dine personoplysninger ved at slette hele din konto. Vi svarer på din henvendelse inden for en rimelig tid.

10. Spørgsmål og klager
10. Spørgsmål og klager

Hvis du har spørgsmål eller mangler oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver Privatoplysninger eller hvis du mener, at vi ikke har overholdt denne Privatlivspolitik eller anden gældende databeskyttelseslovgivning, bedes du kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger på sidste side i denne Privatlivspolitik.

Vores datatilsynsafdeling vil undersøge din klage og tage stilling til, om et brud på reglerne har fundet sted, og i så fald hvad konsekvensen skal være. Vi tager alle klager om brud på privatlivsregler alvorligt og vil gøre vores absolut bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.  

​Du har til enhver tid mulighed for at klage til din lokale datatilsynsmyndighed. Vi anbefaler dog, at du kontakter os først, så vi kan forsøge at finde en løsning.

#SåNemtErDet

Du kan til enhver tid klage til din lokale datatilsynsmyndighed. Kontakt os gerne først, så vi kan finde en løsning.

11. Opbevaring af personoplysninger
11. Opbevaring af personoplysninger

Som beskrevet i denne Privatlivspolitik må vi opbevare dine Personoplysninger (samt Personoplysninger tilhørende dine Brugere af Brugere) lige så længe som din Brugerkonto er aktiv eller så længe som det i øvrigt er nødvendigt, for at vi kan stille vores Tjenester til rådighed for dig.

Vi kan fortsætte med at opbevare dine Personoplysninger, efter du har deaktiveret din Brugerkonto og/eller ophører med at bruge en hvilken som helst Tjeneste i den grad, det er nødvendigt for os i opfyldelsen af vores juridiske forpligtelser, for at løse konflikter i forhold til vores Brugere eller deres Brugere af Brugere, forebyggelse af svindel og misbrug, opfyldelse af vores aftale og/eller beskyttelse af vores legitime interesser.

 

For at fastslå en passende periode til opbevaring af Personoplysninger, anser vi mængden, karakteren og følsomheden af sådanne data, de potentielle risici for skade fra uautoriseret brug eller offentliggørelse af sådanne data, med hvilket formål vi behandler dem og de anvendelige juridiske bestemmelser.

#SåNemtErDet

Vi kan opbevare dine Personoplysninger så længe din konto er aktiv og længere end det efter behov (f.eks. hvis vi er juridisk forpligtede til at opbevare dem i længere tid eller har behov for det, for at kunne beskytte vores interesser).

12. Sikkerhed
12. Sikkerhed

Wix har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger, som er udformet med henblik på beskyttelse af de Ppersonoplysninger, du deler med os, herunder fysiske, elektroniske og procedurerelaterede foranstaltninger. Vi tilbyder bl.a. HTTPS-sikker adgang til de fleste områder på vores Tjenester; overførsel af følsomme betalingsoplysninger (såsom kreditkortnummer) via vores dertil udformede betalingsformularer er beskyttet af en branchestandardiseret SSL/TLS-krypteret forbindelse og vi fornyer jævnligt vores PCI DSS-certificering (Payment Card Industry Data Security Standards), som er en standard for informationssikkerhed. Vi overvåger også løbende vores systemer for mulige sårbarheder og angreb, og vi søger hele tiden nye måder og tredjepartstjenester, for fortsat at kunne forbedre sikkerheden på vores Tjenester og beskytte vores Besøgendes og Brugeres privatliv.

Uanset hvilke foranstaltninger vi træffer hos Wix, kan vi ikke garantere fuldstændig beskyttelse og sikkerhed i forhold til dine Personoplysninger, personoplysninger tilhørende Brugere af Brugere eller anden information, du uploader, offentliggør eller på anden måde deler med Wix eller andre. Vi opfordrer dig til at anvende en stærk adgangskode på din Brugerkonto og din Bruger-hjemmeside og undgå at dele følsomme Personoplysninger med os eller andre, hvis du mener, at videregivelse af oplysningerne kan være til stor eller uoprettelig skade for dig.

Idet visse områder af vores Tjenester er mindre sikre end andre (f.eks. hvis du lader din supporthenvendelse til os være ”offentlig” og ikke ”privat” eller hvis en browser-søgning fører dig til en ikke-SSL-side) og fordi e-mail og Instant Messaging ikke betragtes som sikre kommunikationsformer, beder vi om og opfordrer til, at du ikke deler Personoplysninger på nogen af disse områder eller via nogen af disse kanaler.

​Hvis du har spørgsmål vedr. sikkerheden på vores Tjenester, er du velkommen til at kontakte os her.

#SåNemtErDet

Hos Wix værner vi om vores kunders Personoplysninger og vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at beskytte dem. 

Vi kan dog ikke garantere fuldstændig beskyttelse. Vi opfordrer dig til at være forsigtig, bruge en stærk adgangskode på din konto og undgå at dele følsomme oplysninger, som ved videregivelse kan være til stor skade for dig.

13. Tredjepartshjemmesider
13. Tredjepartshjemmesider

Vores Tjenester kan indeholde links til andre hjemmesider eller tjenester. Vi er ikke ansvarlige for, hvordan man håndterer personoplysninger på sådanne andre hjemmesider og tjenester. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores Tjenester og huske at læse privatlivserklæringerne på de hjemmesider og tjenester, du besøger, før du deler dine Personoplysninger. Denne Privatlivspolitik finder ikke anvendelse på de sider og tjenester, der linkes til.

#SåNemtErDet

På vores Tjenester kan der være links til andre hjemmesider eller tjenester.

14. Job hos Wix
14. Job hos Wix

Wix imødekommer alle kvalificerede Ansøgere til at søge enhver ledig stilling, der offentliggøres på https://www.wix.com/jobs, ved at sende dine kontaktoplysninger og CV og andre relevante informationer til os via ansøgningsformularen på vores Hjemmeside. Wix vil håndtere disse oplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik for jobansøgere.

#SåNemtErDet

Vi modtager meget gerne kontaktoplysninger og CV fra kvalificerede ansøgere til vores ledige stillinger.

Vi bruger kun disse Personoplysninger internt i forbindelse med rekruttering, ansættelse og til forretningsformål.

15. Offentlige fora og brugerindhold
15. Offentlige fora og brugerindhold

På vores Tjenester er der blandt andet adgang til åbne blogs, onlinefællesskaber og supportfora. Vær opmærksom på, at Personoplysninger, som deles på sådanne sider, kan læses, indsamles og bruges af andre, som tilgår dem. Hvis du gerne vil anmode om fjernelse af dine Personoplysninger fra vores blogs, fællesskaber eller fora, kan du kontakte os her. Der kan være enkelte tilfælde, hvor det ikke er muligt for os at fjerne dine Personoplysninger fra sådanne sider. Hvis du f.eks. bruger en tredjepartsapp til at poste en kommentar (f.eks. via Facebooks sociale plugin-app), mens du er logget ind på din profil hos denne tredjepart, og du ønsker at få fjernet de Personoplysninger, du har postet på den pågældende platform, skal du logge ind på denne app eller kontakte appens udbyder.

I alle tilfælde fraråder vi at poste nogen form for Personoplysninger (på nogen måde), som du ikke ønsker offentliggjort.


 

Hvis du uploader noget brugerindhold på din Brugerkonto eller slår det op på din Bruger-hjemmeside eller på anden måde oplyser det i forbindelse med brug af nogen af vores Tjenester, sker det for egen risiko.

Vi har iværksat de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at kunne beskytte dine Personoplysninger. Men vi kan ikke kontrollere andre Brugeres eller personers handlinger, når disse Brugere eller personer har adgang til dit Brugerindhold, og vi er ikke ansvarlige for omgåelse af private indstillinger eller sikkerhedsforanstaltninger, som du eller vi har etableret i forbindelse med din Bruger-hjemmeside (herunder f.eks. områder på din Bruger-hjemmeside, som er beskyttet med en adgangskode). Du accepterer, at selv efter, at vi eller du har fjernet Brugerindhold, er der en risiko for, at kopier af Brugerindhold fortsat kan ses på gemte eller arkiverede sider eller hvis en tredjepart (herunder Brugere af Brugere) har kopieret eller gemt sådant Brugerindhold. Vi skal understrege, at vi fraråder at uploade eller poste ting, som du ikke ønsker offentliggjort.

#SåNemtErDet

Undgå at poste Personoplysninger på nogen af de offentligt tilgængelige områder af vores Tjenester eller din egen hjemmeside, hvis du ikke ønsker, at de skal kunne ses offentligt.

16. Opdateringer og fortolkning
16. Opdateringer og fortolkning

Vi opdaterer denne Privatlivspolitik så ofte, som gældende lovgivning foreskriver det, samt når vi foretager ændringer i vores praksis for indsamling, brug og opbevaring af Personoplysninger. Hvis vi foretager ændringer, som vi betragter som ”væsentlige” (efter vores eget bedste skøn), gør vi dig opmærksom herpå (via en af de i afsnit 15.3 i Brugsvilkår nævnte metoder) før ændringen træder i kraft. I forhold til opdatering af Privatlivspolitikken giver vi dig besked herom, i overensstemmelse med gældende lovgivning, beder om dit samtykke og/eller træffer andre nødvendige foranstaltninger. Vi opfordrer dig til jævnligt at besøge denne side og holde dig underrettet om opdateringer i håndteringen af vores Privatlivspolitik. Medmindre andet er angivet, finder vores seneste Privatlivspolitik anvendelse på alle de oplysninger, vi måtte have om dig og Brugere af Brugere i forhold til vores hjemmeside, Wix apps, Mobilapps og andre Tjenester.
 

Enhver overskrift, billedtekst eller underoverskrift i dette dokument samt enhver forklaring eller ethvert resumé i forklaringskolonnen #SåNemtErDet til højre, er alene ment som en ekstra service og definerer eller forklarer på ingen måde noget afsnit eller dele deraf og har således ingen juridisk bindende virkning.

Privatlivspolitikken er forfattet på engelsk og kan være oversat til andre sprog. Du kan se de andre tilgængelige sprogversioner ved at ændre sprogindstillingerne på din Wix-hjemmeside. Hvis en oversat (ikke engelsk) version af denne privatlivspolitik på nogen måde er i strid med den engelske version, skal bestemmelserne i den engelske version have forrang for den oversatte version.

#SåNemtErDet

Der kan til enhver tid ske ændringer i denne politik. Hvis vi foretager ændringer, gør vi dig opmærksom på det, som påkrævet ved lov.

Teksten i den venstre kolonne har juridisk bindende virkning (denne kolonne er ment som forklaring)

De oversatte (ikke engelske) versioner af disse vilkår er blot ment som en hjælp til dig.

17. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med denne Privatlivspolitik eller ønsker at udøve nogen af dine rettigheder som er beskrevet i afsnit 9 eller 10, bedes du læse disse afsnit eller kontakte vores datatilsynsafdeling her. Vi vil behandle enhver henvendelse vedrørende brugen af dine Personoplysninger efter bedste evne i overensstemmelse med bestemmelserne i denne Privatlivspolitik.

Du kan også kontakte os på adressen:

  • 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Israel; eller 

  • 500 Terry A. Francois Boulevard, 6th Floor, San Francisco, CA, 94158.
     

Hvis det drejer sig om GDPR (artikel 27), kan du kontakte vores repræsentant i EU hos Wix Online Platforms Limited, 1 Grant’s Row, Dublin 2 D02HX96, Irland

Vedrørende GDPR i det Forenede Kongerige (Artikel 27), kan du kontakte vores britiske repræsentant hos Wix.Com (UK) Limited, Tower Bridge House, St Katharine's Way, London E1W 1DD, Storbritannien.

Yderligere oplysninger til personer med bopæl i USA

Dette afsnit af vores Privatlivspolitik beskriver, hvilke Personlige oplysninger vi indsamler om dig i henhold til gældende amerikanske love og regler om beskyttelse af Personlige oplysninger, kilderne til de personlige oplysninger, formålene med brug og videregivelse, og kategorierne af tredjeparter, der kan modtage disse Personlige oplysninger. Oplysningerne i dette afsnit gælder for dig, hvis du er bosiddende i USA i en stat med en gældende lovgivning eller regulering af privatlivets fred.

Du bedes læse dette afsnit i sammenhæng med de andre afsnit i denne Privatlivspolitik for at få en fuldstændig forståelse af, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine Personlige oplysninger.

Dine rettigheder og hvordan du udøver dem:

Her er en kort oversigt over dine rettigheder:
 

  • Ret til at slette dine oplysninger: På din anmodning sletter vi de Personlige oplysninger, vi har indsamlet fra dig, med forbehold af visse juridisk tilladte undtagelser.

  • Ret til at kende og få adgang til dine Personlige oplysninger: Du har ret til at bede os om at bekræfte, om vi behandler dine Personlige oplysninger, og til at få en kopi af de Personlige oplysninger, vi opbevarer om dig.

  • Ret til at rette unøjagtige Personlige oplysninger: Du har ret til at anmode om, at vi retter ukorrekte Personlige oplysninger om dig. Nogle Personlige oplysninger kan ændres eller rettes direkte af dig gennem vores apps og hjemmesider.

    • For eventuelle spørgsmål kan du kontakte os ved hjælp af metoden beskrevet i denne Privatlivspolitik
       

  • Ret til at fravælge salg af dine Personlige oplysninger: Du kan bede os om ikke at "sælge" dine Personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning, selvom vi teknisk set ikke sælger dine oplysninger i traditionel forstand. Vi deler muligvis visse kategorier af Personlige oplysninger med vores Tredjepartstjenesteudbydere. Den nuværende forordning bruger dog en meget bred (og noget skræmmende) definition af "Salg".

  • Ret til at begrænse brugen af dine Personlige oplysninger til målrettet annoncering (defineret i Californien som "Deling"): Du kan bede os om ikke at bruge eller videregive dine Personlige oplysninger til målrettet annoncering. Du skal bare besøge siden Do Not Sell or Share My Personal Information / (Sælg eller del ikke mine Personlige oplysninger). Du kan også bruge Global Privacy Control til at signalere din fravalgspræference. Besøg https://globalprivacycontrol.org for at få mere at vide om GPC.



Du kan udøve enhver af de rettigheder, der er beskrevet ovenfor, og du kan også indsende en anmodning via e-mail til privacy@wix.com eller pr. post til Wix.com, 5 Yunitsman St., Tel Aviv, Israel.

Når du indsender en anmodning, vil vi normalt bede dig om at angive en e-mailadresse for at bekræfte din identitet og forhindre svindel.

Du kan også udpege en autoriseret agent til at indsende en anmodning på dine vegne.
Afhængigt af arten af anmodningen kan vi autentificere anmodningen ved at anmode om yderligere oplysninger eller dokumentation, såsom kontorelaterede oplysninger, faktureringsoplysninger brugt til at købe betalte tjenester og indsendelse af bestemte dokumenter.

Ingen diskrimination. Wix diskriminerer ikke nogen enkeltperson for at udøve deres rettigheder i henhold til dette afsnit.

Hvis vi afviser din anmodning eller ikke kan opfylde den, kan du appellere vores beslutning ved at kontakte os som beskrevet i denne Privatlivspolitik for at bede os om at gennemgå din anmodning igen. Din kommunikation skal indeholde "Appeal" i emnelinjen.

Kategorier af information:

I de sidste 12 måneder har vi indsamlet følgende kategorier af Personlige oplysninger (de samme kategorier, som vi indsamler fra alle brugere globalt):
 

  • Personlige og online identifikatorer

  • Kommercielle og transaktionsoplysninger

  • Oplysninger om journalføring

  • Oplysninger om internet- eller andre elektroniske netværksaktiviteter

  • Ikke-præcise geolokaliseringsdata (kun IP-adresse)

  • Audio, elektronisk, visuel eller lignende information

  • Konklusioner udledt af ovenstående information

Kilder til information

Vi indsamler Personlige oplysninger:

  • Du giver dem til os, når du tilmelder dig vores tjenester, tilmelder dig Wix-events, abonnerer på vores blog(s) eller nyhedsbrev(e), køber og/eller registrerer domænenavne, bruger hvilken som helst af vores tjenester, og/eller når du kontakter os direkte via en hvilken som helst kommunikationskanal
     

  • Når du bruger tjenesterne ved at besøge, downloade og/eller bruge nogen af vores tjenester.
     

  • Fra tredjepartskilder, såsom sikkerhedsudbydere, svindeldetektionstjenester, sociale medieplatforme, lead-forbedringsfirmaer, reklame- og marketingpartnere.

Videregivelse af oplysninger til Forretningsformål:

I de seneste 12 måneder har vi muligvis afsløret nogle eller alle kategorierne af Personlige oplysninger, der er anført ovenfor, til vores tilknyttede selskaber, Tredjepartstjenesteudbydere, sociale medieplatforme, annonceringspartnere, analysepartnere og salgsfremmende partnere.

Salg eller deling af dine oplysninger:

Bemærk: Vi er helt sikkert ikke på markedet for at bortauktionere dine data til højestbydende.
Vi kan have "solgt" (ved at bruge det ret brede og dramatiske udtryk som defineret af amerikanske love og regler til beskyttelse af Personlige oplysninger) eller delt kategorierne af Personlige oplysninger, der er anført ovenfor inden for de seneste 12 måneder til vores tilknyttede selskaber, Tredjepartstjenesteudbydere, salgsfremmende partnere, annonceringspartnere, analysepartnere og sociale medieplatforme.

Wix indsamler, bruger, sælger eller deler ikke bevidst Personlige oplysninger om børn under 16 år.

Følsomme personoplysninger:

Vi kan behandle Følsomme personoplysninger i overensstemmelse med gældende love og bruger eller videregiver ikke Følsomme personoplysninger på nogen måde, som ville kræve, at vi giver en mulighed for at fravælge i henhold til gældende love.

Opbevaring af oplysninger:

Vi opbevarer dine Personlige oplysninger i det tidsrum, der med rimelighed er nødvendigt for at opnå de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, eller enhver anden meddelelse, der gives på tidspunktet for indsamlingen.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for Personlige oplysninger tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af sådanne data, den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af sådanne data, de formål, som vi behandler dem til, og de gældende lovkrav.

bottom of page